Η Huawei παρουσίασε το Watch GT 3 τον Οκτώβριο ως μέρος της ευρωπαϊκής κυκλοφορίας του smartphone Nova 9 και τώρα φέρνει το επόμενο wearable της στη Γηραιά Ήπειρο. Το Huawei Watch GT Runner είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και διαθέτει ελαφρύ σώμα, βελτιωμένο σχεδιασμό κεραίας, και την ίδια εξαιρετική αυτονομία 14 ημερών.

Το Watch GT Runner έχει κυκλικό design και έχει διάμετρο 46mm διαθέτει οθόνη AMOLED 1.43 ιντσών, TruSeen 5.0 για παρακολούθηση καρδιακού παλμού, τρέχει HarmonyOS 2 που συνοδεύεται από προπονητή AI για δρομείς εξωτερικού χώρου. Η τιμή του είναι 299€ και η εταιρεία έχει πολλές προσφορές ή πακέτα για τους αγοραστές.

Για παράδειγμα, οι χρήστες που θα αγοράσουν το Huawei Watch GT Runner στη Γερμανία μπορούν να λάβουν ένα ζευγάρι Freebuds 4i δωρεάν, καθώς και συνδρομή ενός έτους για το Adidas Running Premium. Οι Γάλλοι πελάτες θα λάβουν μία Huawei Scale 3 δωρεάν. Από την άλλη, οι Ιταλοί μπορούν να επιλέξουν να πάρουν το ηχείο Huawei Sound Joy με μόλις 50€ επιπλέον, αντί να πληρώσουν 150€. Στην Ελλάδα, θα δούμε τι θα δίνει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.