Νωρίτερα φέτος η Xiaomi είχε ανακοινώσει ότι η ανάπτυξη έχει ήδη ξεκινήσει του MIUI 11 και ότι αυτή η νέα έκδοση θα εισάγει πολλά νέα εικονίδια και features, όπως ένα system wide dark mode, ultra power saving mode και πολλά άλλα.

Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία από λάθος της έδωσε το πράσινο φως και κυκλοφόρησε η εν λόγω νέα έκδοση σε πλήθος συσκευών, όπως το Redmi K20 Pro, Mi Mix 2s και Mi 6, κάτι που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε από τώρα το νέο λειτουργικό. Η έκδοση που διέρρευσε περιελάμβανε κώδικα που εμφάνιζε το IMEI της συσκευής σε πολλά μέρη του UI, που είναι και ο λόγος που τα screenshots έχουν πολλά σημεία θόλωσης.

Όπως άλλωστε υποσχέθηκε και η ίδια η Xiaomi, μπορούμε να δούμε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τα νέα εικονίδια που χρησιμοποιήθηκαν στο skin του Android. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, μπορούμε να δούμε ότι το MIUI 11 θα φέρει την cross device file sharing υλοποίηση στην οποία Xiaomi, Oppo και Vivo εργάζονται από κοινού.

 

Η νέα Always On Display περιλαμβάνει την αυτόματη αλλαγή χρώματος του κειμένου στη πάροδο του χρόνου, μαζί με άλλο πλήθος αλλαγών. Επίσης θα υπάρχει και ένας ριζικά ανασχεδιασμένος file manager, dark mode scheduler και quick replies για ορισμένες messaging εφαρμογές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.