Με λιγότερο από ένας μήνας να έχει μείνει μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy Note 10 στο Unpacked event στις αρχές Αυγούστου, πλέον έχουμε στη διάθεσή μας τα πρώτα επίσημα press renders του πολυαναμενόμενου smartphone. Στην πράξη, επιβεβαιώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design που είχαμε δει όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Το smartphone που εικονίζεται σε αυτές τις φωτογραφίες είναι το απλό Samsung Galaxy Note 10 και όχι το Galaxy Note 10+. Διαθέτει μια μεγάλη οθόνη των 6.3 ιντσών Infinity O που χαρακτηρίζεται από μια κεντρική κάμερα και μια οπή στο πάνω μέρος. Όλα αυτά συνοδεύονται από curved edges, εξαιρετικά μικρά πλαινά bezels. Στο πίσω μέρος, βλέπουμε το νέο σύστημα κάθετης διάταξης της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει τη μετάβαση, αλλά η κίνηση αυτή αναμένεται να συμβεί για λόγους εξοικονόμησης χώρου, προκειμένου να χωρέσει μεγαλύτερη μπαταρία.  Ο κύριος αισθητήρας στο πίσω μέρος, θα καταφθάσει με ένα νέο φακό για να επιτρέψει μεταβαλλόμενο διάφραγμα τριών φάσεων.

 

Το οπίσθιο μέρος της συσκευής μοιάζει αρκετά με το Huawei P30, και περιλαμβάνει τρεις διαφορετικούς αισθητήρες. Και όπως συμβαίνει με το Galaxy S10+,  μια κάμερα των 16MP superwide angle θα πρέπει να αναμένουμε μαζί με μια των 12MP telephoto που θα υποστηρίζει 2x optical zoom.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.