Ό,τι πιο δυνατό μπορούσε να παρουσιάσει η Cosmote το έκανε σήμερα, καθώς έσβησε στην ουσία τον ανταγωνισμό από το χάρτη, αναβαθμίζοντας παράλληλα το Cosmote Neo στο καλύτερο ίσως πακέτο χωρίς συμβόλαιο της αγοράς.

Συγκεκριμένα, μέσω των νέων πακέτων, μπορείς να έχεις απεριόριστα data για πάντα κάθε μήνα με μόλις 33 ευρώ και χωρίς συμβόλαιο, αφού το Cosmote Neo είναι η digital καρτοκινητή. Πληρώνεις, έχεις τις παροχές, δεν τις χρειάζεσαι δεν πληρώνεις και δεν τις έχεις. Χωρίς ποινές και συμβόλαια. Όλα γίνονται ψηφιακά εύκολα και γρήγορα.

Τον πρώτο μήνα μάλιστα μπορείς να πάρεις τα απεριόριστα GB για 23 ευρώ. Απλά κάνοντας εγγραφή στο Payzy, αξιοποιώντας την προσφορά Bring a Firend που σου δίνει 10 ευρώ με μια εγγραφή μέχρι τις 24/11. Πιέζεις εδώ και αποδέχεσαι την πρόσκληση γράφοντας το email σου, εγγράφεσαι με ταυτότητα που να έχει και λατινικούς χαρακτήρες και συνδέεσαι στο taxisnet για να πάρει τα στοιχεία, ή ανεβάζεις εσύ τα δικαιολογητικά. Κάνεις τη video κλήση με εκπρόσωπο όπου δείχνεις την ταυτότητα (δεν ζητάνε τίποτε άλλο) και τελείωσες. Σου πιστώνει 1000 coins που τα εξαργυρώνεις σε 10 ευρώ, βγάζεις μια κάρτα virtual δωρεάν και μπορείς είτε να αγοράσεις το πακέτο, είτε να τα φας σε σουβλάκια, ό,τι θέλεις τα κάνεις.

Η ανακοίνωση της Cosmote έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται από 20/11/2023, η εμπορική διάθεση τεσσάρων (3) νέων
συνδυασμών/πακέτων δεδομένων (GB), Λεπτών ομιλίας και SMS για νέους και
υφιστάμενους συνδρομητές COSMOTE Neo με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με
τον παρακάτω Πίνακα 1:

Σε περίπτωση που τα λεπτά ομιλίας, GΒ ή SMS δεν καταναλωθούν εντός 31 ημερών και ολοκληρωθεί επιτυχώς η προγραμματισμένη πληρωμή, τότε η διάρκεια της χρήσης που δεν έχει καταναλωθεί παρατείνεται μόνο μία φορά για ακόμα 31 ημέρες. Από την ίδια ημερομηνία (20/11/2023), για όλους τους συνδρομητές COSMOTE Neo παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων/ συνδυασμών δεδομένων (GB) , Λεπτών ομιλίας και SMS που φαίνεται στον πίνακα 2.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των πακέτων αυτών θα μεταβούν αυτόματα στα νέα πακέτα με ίδια ή χαμηλότερη χρέωση και ίδια ή περισσότερη ενσωματωμένη χρήση. Ενδεικτικά, υφιστάμενος συνδρομητής που έχει επιλέξει 20GB και 1000΄ με 29€ θα μεταβεί στο πακέτο του Πίνακα 1 με 20GB, απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 2000SMS και ποσό 24€.

Η μετάβαση κάθε συνδρομητή στο αντίστοιχο νέο πακέτο θα ολοκληρωθεί την πρώτη ημερομηνία ανανέωσης των παροχών του μετά την 20/11/2023 (πχ συνδρομητής με ημερομηνία ανανέωσης 25/11/2023 θα μεταβεί στο νέο πακέτο την ίδια ημερομηνία 25/11/2023) Οι υφιστάμενοι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει τους συνδυασμούς του πίνακα 2 μπορούν να κάνουν χρήση του διαθέσιμου όγκου δεδομένων, λεπτών ομιλίας και SMS, μέχρι την κατανάλωσή τους ή τη λήξη της μηνιαίας διάρκειάς τους, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

Από 20/11/2023 κατά την ενεργοποίηση των νέων συνδυασμών του πίνακα 1 οι συνδρομητές δεν θα λαμβάνουν 1€ στο χρηματικό τους υπόλοιπο. Επίσης, από 21/12/2023 παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου «COSMOTE Neo Extra 200’». Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει το παραπάνω πακέτο έως και την 21/11/2023, θα μπορούν να κάνουν χρήση των λεπτών ομιλίας του πακέτου μέχρι τη κατανάλωση ή τη λήξη της διάρκειάς του, όποιο εκ των δύο συμβεί πρώτο.

Το COSMOTE Neo παρέχεται αποκλειστικά μέσω του COSMOTE App και ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει ένα από τα πακέτα του Πίνακα 1. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το COSMOTE Νeo ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr, την ενότητα «Υποστήριξη» από το COSMOTE App, τους όρους χρήσης που βρίσκονται στην ενότητα «Όροι Χρήσης» (https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/symbaseis_kinhth.html) της ιστοσελίδας της COSMOTE, τον τιμοκατάλογο που βρίσκεται στην ενότητα «Τιμοκατάλογοι» της ιστοσελίδας της COSMOTE και από την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση από κινητό). Σε όλες τις ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, από την επόμενη πληρωμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Με 33 ευρω το μηνα παιρνεις σπιτικο ιντερνετ απεριοριστο. Τι να το κανεις το “data”, όλη μερα με το κινητο στην πλατεια θα εισαι;

 2. απεριόριστα data για πάντα κάθε μήνα με ΜΟΛΙΣ 33 ευρώ !!!
  με πενταροδεκάρες δηλαδή.
  αρα μια φυσιολογική τιμή συνδρομής για τον αρθρογράφο θα είναι καμιά 150 ευρώ τον μήνα ενω θα θεωρεί τσουχτερή μια τιμούλα γύρω στα 650 € ευρουδάκια !

  Μας αναγκάζετε να σας κοροϊδεύουμε στα σόσιαλ και να υποβαθμίζουμε την αξία της σελίδας σας.
  Κοιτάξτε το λίγο αυτό !

 3. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι πως δεν πρόκειται για συμβόλαιο. Οποίους μήνες θέλεις δεδομένα το βάζεις οποίους δε θες δε το βάζεις και πας σε οικονομικότερα πακέτα. Για αυτό είναι καλή κινηση. Για παράδειγμα καλοκαίρι που είσαι περισσότερο έξω και διακοπές το βάζεις και έχεις δεδομένα όσα θεςμ άλλες εποχές το ρυθμίζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου. Χωρίς να είσαι σε δεσμευτικό συμβόλαιο.

 4. Ενδιαφέρον είναι να τους δούμε να κόβουν τα απεριόριστα τα καλοκαίρια με 10.90€ για να σε σπρώξουν σε αυτά.

 5. Στην Ιταλία η Telecom Italia ο ιταλικός cosmote με 19.90 έχεις απεριόριστα data κλήσεις και μηνύματα
  Εδώ μας κοροϊδεύουν

 6. Σου πουλάνε τα σουβλάκια δωρεάν αν τα φας με φίλο σου που πρέπει να έχει φίλο που να τρώει σουβλάκια και να φέρει και ένα φίλο του αν δεν κατάλαβες τώρα τα 33 ευχαριστώ πολύ δώσαμε δώσαμε.. Δύο με απ όλα μάστορα έβαλα απεριόριστα και τιπ στο παιδί μας να έχει δουλειά και να παραγγείλω ξανά..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.