Ξεκίνησε η σταδιακή πολυπόθητη αναβάθμιση των Galaxy S6 και S6 Edge σε Android 7.0 Nougat στην Ευρώπη. Ήδη, κάτοχοι συσκευών σε συγκεκριμένες χώρες της ηπείρου, έχουν λάβει ειδοποιήσεις στις συσκευές τους ότι η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη.

Μέχρι στιγμής, η αναβάθμιση έχει εμφανιστεί σε πελάτες της Vodafone σε Ιταλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ρουμανία, καθώς και για τους πελάτες της Swisscom στην Ελβετία. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου θα καταφθάσει σε όλο και περισσότερες περιοχές και παρόχους.

Η αναβάθμιση αυτή αναμενόταν αρχικά να κυκλοφορήσει στο τέλος Φεβρουαρίου, αλλά καθυστέρησε επειδή η Samsung ήθελε να εξετάσει για λίγο περισσότερο χρόνο την απόδοσή της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω έχω τπ s7 Ελβετικό και δεν την εχω πάρει ακόμα , η γυναικα μου έχει το s6 edge Ελληνικό και μόλις την εγκατάστησα. Λοιπον καμία παραπληροφόριση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.