Η Realme κυκλοφόρησε το X3 SuperZoom τον Μάιο του 2020 με περισκοπικό τηλεφακό. Ωστόσο, από τότε η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε κανένα smartphone με τηλεφακό ή περισκοπική κάμερα. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει την επιστροφή της σε αυτό το στοιχείο των συστημάτων κάμερας.

Η Realme δημοσίευσε μια εικόνα που υποδηλώνει την επιστροφή της περισκοπικής κάμερας στα smartphones της. Η εικόνα που δημοσίευσε δείχνει ένα κυκλικό module που έχει κυκλικούς φακούς και ένα ορθογώνιο πλαίσιο. Οι κυκλικοί φακοί είναι πιθανώς η κύρια κάμερα και η ultra wide, ενώ το ορθογώνιο πλαίσιο αφορά ξεκάθαρα τον περισκοπικό φακό.

Αν και η Realme δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με την κάμερα ή το τηλέφωνο, έκανε νύξη για το νέο κορυφαίο της Apple, το iPhone 15 Pro Max. H εικόνα που δημοσίευσε η εταιρεία αναφέρει ότι δεν μπορούν μόνο τα “MAX” να κάνουν ζουμ. Το iPhone 15 Pro Max έχει 12MP περισκοπικό τηλεφακό με οπτικό ζουμ 5x.

Όσον αφορά το μοντέλο που θα δούμε, θα μπορούσε να είναι το Realme GT5 Pro, το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει τον Snapdragon 8 Gen 3 – οποίος δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο – και telephoto 64MP (OmniVision OV64B).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.