Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για το Google Pixel 6a παρά τις πολλές φήμες μέχρι στιγμής. Οι εικασίες υποδηλώνουν ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μέχρι τον Αύγουστο – σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Google για τα Pixel εν μέσω πανδημίας, ή για μία επιστροφή στις παραδοσιακές ημερομηνίες κυκλοφορίας – πριν ο ιός αλλάξει τα πάντα.

Google Pixel 6a May Launch

Στα νεότερα όμως έχουμε τον tipster / leaker Max Jambor που ισχυρίζεται ότι το Pixel 6a θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022, σχεδόν τρεις μήνες νωρίτερα από την κυκλοφορία του Pixel 4a και του Pixel 5a – τον Αύγουστο του κάθε έτους.

Δεν είναι σαφές εάν αυτή η φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας θα συμπέσει με το συνέδριο I/O της Google, αλλά αν ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε το Google Pixel 6a θα κυκλοφορήσει στο χρονοδιάγραμμα του Pixel 3a. Ωστόσο, η Google δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει καν τις ημερομηνίες I/O 2022.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.