Επιστροφή της HTC στο παιχνίδι των smartphone συσκευών, με ένα smartphone το οποίο θα εστιάζει στο metaverse σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει. Ίσως να πρόκειται για ένα νέο high end HTC smartphone το οποίο θα συνεργάζεται άψογα με το Vive Flow VR headset. Ίσως θα πρόκειται και για ένα smartphone το οποίο θα εξοπλίζεται και θα υποστηρίζει Augmented Reality (AR) apps.

Κανείς όμως δεν μπορεί να ξεχάσει το 2014, τότε που η εταιρεία είχε ανακοινώσει το HTC One M8. Το μοναδικό design του μαζί με το σύστημα διπλής κάμερας για τα bokeh backgrounds όπως και τα BoomSound ηχεία στο μπροστινό μέρος, είχε τραβήξει την προσοχή πολλών. Από εκεί και μετά κάπου το έχασε. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη πολλοί οπαδοί της εταιρείας οι οποία θα ήθελαν μια δυναμική επιστροφή της, κάτι που λέγεται ότι θα γίνει με ένα κινητό που ετοιμαζόταν να ανακοινωθεί τον Απρίλιο ωστόσο οι ελλείψεις το καθυστέρησαν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.