Αν έχεις πάρει κάτι από το skroutz.gr και χρειάζεσαι να προβείς σε επιστροφή σε περίπτωση που έχεις χρησιμοποιήσει την αντικαταβολή, το skroutz αναφέρει στην ιστοσελίδα του τα δικαιολογητικά που θα χρειαστείς και πως ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Αν η επιστροφή χρημάτων αφορά προϊόν που έχει πληρωθεί με αντικαταβολή, θα σου ζητηθεί στη φόρμα επιστροφής να συμπληρώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου, ώστε να γίνει η κατάθεση του ποσού.

Η Cosmote μόλις ανακοίνωσε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ δορυφορικό internet

Τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν είναι:

ΙΒΑΝ λογαριασμού
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου
Αποδεικτικό κυριότητας λογαριασμού σε .pdf ή εικόνα (π.χ. φωτογραφία από την αρχική σελίδα του βιβλιαρίου σου ή φωτογραφία από το web-banking, όπου θα φαίνονται στο ίδιο αρχείο το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου και το ΙΒΑΝ)
Σημαντικές Σημειώσεις

  • Απόφυγε να ανεβάσεις ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής σου κάρτας ή της αστυνομικής σου ταυτότητας.
  • Το κόστος αντικαταβολής, που είναι 2,50€ ανά αποστολή, δεν επιστρέφεται.
  • Στην περίπτωση που θες η επιστροφή των χρημάτων σου να γίνει σε λογαριασμό που ανήκει σε οποιαδήποτε τράπεζα εκτός των τεσσάρων συστημικών (Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Alpha bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank), θα επιβαρυνθείς με τα τραπεζικά έξοδα της παραλήπτριας τράπεζας. Τα έξοδα της πληρώτριας τράπεζας θα καλυφθούν από το Skroutz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.