Η Apple αποκάλυψε το watchOS 8, την επόμενη μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος watchOS, με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, όπως βελτιώσεις στην παρακολούθηση υγείας, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εφαρμογής Mindfulness και βελτιώσεις στον τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με το Apple Watch.

Αναφερόμενοι στο Apple Watch face, το watchOS 8 υποστηρίζει πλέον τη χρήση φωτογραφιών σε portrait mode στο watch face ρολογιού. Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη στρώση της εικόνας τοποθετεί την ημερομηνία και την ώρας πίσω από το θέμα της φωτογραφίας.

Η νέα έκδοση λανσάρει επίσης υποστήριξη για την εύρεση αντικειμένων με τη νέα ανεξάρτητη εφαρμογή Find Items για τα Apple Watch που θα επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να βρίσκουν οποιοδήποτε αντικείμενο του δικτύου Find My.

To Focus που προστέθηκε σε όλα τα λειτουργικά της Apple κάνει την είσοδο του και στο watchOS 8. Όπως και στις υπόλοιπες συσκευές, παρέχει στους χρήστες ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων για τη μείωση των περισπασμών κατά τη διάρκεια μιας εργασίας, και πολλά άλλα.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να επικεντρωθούν στην εργασία τους και να φιλτράρουν τις ειδοποιήσεις που δεν σχετίζονται με αυτήν τη δραστηριότητα. Άλλα άτομα τα οποία προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τον χρήστη θα ενημερώνονται ότι έχει επικεντρωθεί στην εργασία του και δεν είναι διαθέσιμος.

Το Focus χρησιμοποιεί on-device νοημοσύνη για να κάνει προτάσεις με βάση τα μοτίβα χρήσης – για παράδειγμα, όταν ο χρήστης ξεκινάει μια προπόνηση στο Apple Watch το ρολόι προτείνει το Focus for fitness. Το Focus εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές της Apple, οπότε όταν είναι ενεργό στο Apple Watch, θα ισχύει για το iPhone‌, το iPad‌, και το Mac.

Το watchOS 8 διαθέτει επίσης μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή μουσικής που διευκολύνει την κοινή χρήση τραγουδιών, άλμπουμ και άλλων, μέσω του iMessage. Το λειτουργικό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ρυθμίζουν πολλαπλούς χρονοδιακόπτες, διευρυμένες δυνατότητες για την οθόνη Always-On στα Apple Watch Series 4 ή μεταγενέστερη έκδοση για περισσότερες εφαρμογές όπως Maps, Mindfulness, Now Playing, Phone, Podcasts, και άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.