Ξέρουμε λίγο πολύ τα πάντα για το Motorola Razr 40 Ultra ή Razr+ και το λιγότερο ισχυρό αδερφάκι του, αλλά μόλις διέρρευσε ένα προωθητικό βίντεο σχεδόν ενός λεπτού που αποκαλύπτει κάθε πτυχή του foldable smartphone και λειτουργία της εξωτερικής του οθόνης.

Το βίντεο προέρχεται από τον γνωστό leaker Evan Blass που έχει ιδιωτικό προφίλ στο Twitter, αλλά εμείς εξασφαλίσαμε το βίντεο για τα μάτια σας μόνο. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την τεράστια εξωτερική οθόνη του Razr 40 Ultra και πληθώρα εφαρμογών να τρέχουν σε αυτή.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το βίντεο είναι το όνομα της συσκευής. Η εταιρεία φαίνεται ότι δεν λανσάρει το τηλέφωνο ως Razr 40 Ultra (global) ούτε Razr+ (ΗΠΑ), αλλά ως Motorola Razr Ultra. Πέρα από το μπέρδεμα με τα ονόματα, το επερχόμενο foldable είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενο smartphone του 2023.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.