Η Xiaomi παρουσιάζει το πρώτο της smartwatch για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης. Το smartwatch με την ονομασία “Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder” έκανε επίσημα ντεμπούτο σήμερα, μαζί με τα Xiaomi 14, το Hyper OS, και το Xiaomi Watch S3.

Αυτό το smartwatch διαθέτει ένα στρογγυλό καντράν με κομψό, μη ογκώδες σχεδιασμό και δύο φυσικά κουμπιά στη δεξιά πλευρά. Το λουράκι φαίνεται ανθεκτικό και περιλαμβάνει ελαστικό αερόσακο που βοηθά στις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης.

Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder Launch

Παράλληλα με τα χαρακτηριστικά ιατρικού επιπέδου, το Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder ενσωματώνει κορυφαία έξυπνα χαρακτηριστικά. Το ρολόι διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας που εμφανίζει σε περίοπτη θέση τις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης, κάνοντας διάκριση μεταξύ συστολικής και διαστολικής πίεσης. Αυτές οι μετρήσεις συνοδεύονται από έγχρωμους δείκτες επιπέδου κινδύνου.

Με υποστήριξη eSIM το Xiaomi Watch S3, αποσπώμενο δακτύλιο στην οθόνη, και HyperOS

Το έξυπνο ρολόι είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν την αρτηριακή τους πίεση οπουδήποτε, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο για τα ηλικιωμένα άτομα με υπέρταση. Επιπλέον, προσφέρει αυτόματες ρυθμίσεις μέτρησης για μεγαλύτερη ευκολία. Το ρολόι έχει λάβει πιστοποίηση ιατρικής συσκευής κατηγορίας ΙΙ της Κίνας.

Όπως ανέφερε και η Δημοτική Υπηρεσία Φαρμάκων του Πεκίνου το κουτί του Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder περιλαμβάνει το ρολόι, το λουράκι με τον αερόσακο, μια βάση φόρτισης, και το λογισμικό εφαρμογής για κινητά. Πριν δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του ρολογιού, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί για χρήση από ενήλικες και συλλέγει δεδομένα ΗΚΓ από τον καρπό.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη μέθοδο του παλμογράφου για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και του σφυγμού, παρέχοντας τιμές που προορίζονται για κλινική αναφορά. Η συσκευή κατασκευάζεται από την Longqi Electronics (Huizhou) Co., Ltd. Τώρα που αναφέραμε όλα όσα κάνουν το Wrist ECG Blood Pressure Recorder να ξεχωρίζει, ας δούμε τα πιο συμβατικά του χαρακτηριστικά.

Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder Launch

Το Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder έχει 1.43 ιντσών AMOLED οθόνη με AOD, υποστηρίζει χειρονομίες, διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για κλήσεις φωνής μέσω Bluetooth, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση και έχει αυτονομία έως 9 ημέρες, έρχεται με NFC και πιστοποίηση IP68, τον ψηφιακό βοηθό, και πλούσιο κατάλογο υποστηριζόμενων εφαρμογών.

Όπως και οι περισσότερες συσκευές της εταιρείας, το Wrist ECG Blood Pressure Recorder κυκλοφορεί στην Κίνα και μετά ίσως το δούμε σε περισσότερες αγορές – εξαρτάται από τις πιστοποιήσεις που θα λάβει από τις αρχές χωρών εκτός Ασίας. Η τιμή του στην Κίνα είναι στα CNY 1.999 ή κάπου στα 258 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.