Ίσως θυμάστε ότι τον Δεκέμβριο του 2021, μια εταιρεία με την ονομασία OSOM, αποτελούμενη από πρώην υπαλλήλους της πλέον ανενεργής Essential, ανακοίνωσε σχέδια για το smartphone OSOM OV1. Από τότε, δεν υπήρξαν πολλά νέα για αυτήν την επερχόμενη συσκευή. Αυτό άλλαξε με την ανακοίνωση του τηλεφώνου Saga από τη Solana Mobile, θυγατρική της Solana Labs. Το Saga είναι το νέο όνομα για το OV1 και η OSOM έχει πλέον συνεργαστεί με τη Solana Mobile για την κυκλοφορία του τηλεφώνου.

Solana Mobile Labs Saga OSOM OV1 Launch

Μαζί με το νέο όνομα, υπάρχουν μερικές ακόμη αλλαγές για το τηλέφωνο που έχει μετονομαστεί. Η Solana Mobile κυκλοφόρησε το Solana Mobile Stack. Αυτές οι βιβλιοθήκες λογισμικού θα επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές που θα λειτουργούν για τη δημιουργία εφαρμογών για ασφαλείς ψηφιακές συναλλαγές. Θα επιτρέψει σε αυτές τις εφαρμογές να συνδέονται επίσης με το blockchain Solana για την ασφαλή και εύκολη μεταφορά ψηφιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των NFT. Οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Solana Mobile Stack SDK αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές υλικού για το τηλέφωνο, το Saga ακούγεται ότι θα είναι μια συσκευή πολύ υψηλής ποιότητας. Θα έχει οθόνη OLED 6.67 ιντσών, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις άλλες προδιαγραφές, όπως τις δύο κάμερες ή το μέγεθος της μπαταρίας, ή αν θα υποστηρίζει δίκτυα 5G.

Solana Mobile Labs Saga OSOM OV1 Launch

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στις αρχές του 2023, με τη Solana Mobile να λέει ότι αναμένει ότι θα κοστίσει περίπου 1.000$. Θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μόνο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την Ευρώπη.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Saga τώρα στην επίσημη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να κάνετε κατάθεση 100 δολάρια για την προπαραγγελία, ποσό που θα αφαιρεθεί από την τελική τιμή του τηλεφώνου. Η προκαταβολή επιστρέφεται εάν αποφασίσετε να αλλάξετε γνώμη. Τέλος, όσοι κάνουν προπαραγγελία θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Saga Pass NFT.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.