Η Samsung έχει στρέψει το βλέμμα της προς το επόμενο premium τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας, το Galaxy A55. Το Galaxy A54 παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του περασμένου έτους και αν η εταιρεία διατηρήσει το γνωστό χρονοδιάγραμμα το A55 θα κάνει ντεμπούτο από στιγμή σε στιγμή.

Πολλές πληροφορίες σχετικά με το Galaxy A55 έχουν ήδη διαρρεύσει, τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προδιαγραφών του μέσω διαφόρων πιστοποιήσεων και benchmarks. Στα νεότερα, το Galaxy A55 έχει πιστοποιηθεί από την FCC.

Η πιστοποίηση της FCC επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy A55 υποστηρίζει φόρτιση 25W. Eίναι πιθανό το smartphone να χρησιμοποιήσει την ίδια μπαταρία 5.000 mAh με τα A53 και A54. Επίσης, η FCC αποκάλυψε ορισμένες μη αναπάντεχες πληροφορίες, όπως η παρουσία διπλών υποδοχών SIM, NFC και υποστήριξη Wi-Fi 6.

Το Galaxy A54 ήταν το δεύτερο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της Samsung που διέθετε συνδεσιμότητα Wi-Fi 6, και δεν θα δούμε το A55 να αναβαθμίζεται σε Wi-Fi 6E ή Wi-Fi 7. Όχι ότι το Wi-Fi 7 ήταν καν στη λίστα με τις αναβαθμίσεις που περιμέναμε να δούμε στα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας της Samsung. Άλλωστε, ακόμα και τα Galaxy S24 και S24+ περιορίζονται στο Wi-Fi 6E επειδή o Exynos 2400 δεν υποστηρίζει Wi-Fi 7.

Το Samsung Galaxy A55 θα τροφοδοτείται από τον Exynos 1480, το πρώτο mid-range chip της εταιρείας που θα διαθέτει GPU βασισμένη στην αρχιτεκτονική RDNA της AMD. Η Samsung δεν έκανε και την καλύτερη δουλειά με το Exynos 2200, το πρώτο flagship chip της με GPU της AMD, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε ότι με τον Exynos 1480 τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.