Η Realme αναμένεται να ανακοινώσει το flagship smartphone GT 5, μέχρι το τέλος του μήνα. Πριν από το λανσάρισμα, η εταιρεία έχει αρχίσει να κάνει tease μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι το επερχόμενο τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με chipset της σειράς Snapdragon 8 και θα έχει την περισσότερη RAM που έχουμε δει σε συσκευή της εταιρείας.

Στο τελευταίο teaser, η Realme ασχολείται με τη φόρτιση του GT 5. Συγκεκριμένα, το teaser αποκαλύπτει ότι το smartphone θα υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 240W.

Οι αναφορές γύρω από το έξυπνο τηλέφωνο έχουν αποκαλύψει ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο παραλλαγές με διαφορά στη μπαταρία και τη φόρτιση. Η μία θα έχει 5.200mAh μπαταρία και θα φορτίζει στα 150W και η 240W έκδοση θα έχει 4.600mAh μπαταρία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.