Επιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, η OnePlus επιβεβαίωσε το όνομα του επερχόμενου smartphone, την κατηγορία τιμής του, και ίσως την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το όνομα αυτού είναι λοιπόν OnePlus Nord και είναι ίσως το σημαντικότερο project της εταιρείας μέχρι τώρα.

Η εταιρεία δημοσίευσε το πρώτο επεισόδιο από τα τέσσερα που έχει δημιουργήσει, στα οποία αποκαλύπτει πώς σχεδίασε το OnePlus Nord. Το smartphone αναπτύχθηκε μέσα σε λίγους μήνες και έχει ως στόχο να επαναφέρει την εταιρεία στις ρίζες της. Στο βίντεο βλέπουμε την “νέα αρχή” και τμήματα από τις συναντήσεις των στελεχών της εταιρείας με τους οπαδούς της.

Συνολικά, το βίντεο δεν αποκαλύπτει κάτι το ιδιαίτερο. Σε δοκίμαζα, γιατί αποκαλύπτει κάποια σημαντικά στοιχεία. Αρχικά, το smartphone θα ονομάζεται OnePlus Nord και θα είναι το πρώτο σε μία σειρά από οικονομικά τηλέφωνα. Έπειτα, στο έκτο λεπτό περίπου, βλέπουμε ένα πρώιμο πρωτότυπο του smartphone, το οποίο έχει punch hole με διπλή selfie και μικρά bezels σε 2.5D οθόνη.

Εκτός από τον σχεδιασμό και το όνομα, μάθαμε το πρώτο στοιχείο για την τιμή του OnePlus Nord. Σε κάποιο σημείο ο CEO της εταιρείας, Pete Lau, αναφέρει “Nord will be our first product below $500 in recent years.” Σε πολύ απλά ελληνικά, το Nord δεν θα κοστίζει πάνω από 500 δολάρια, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι η τιμή του θα είναι 499 δολάρια.

Τέλος, το πρώτο επεισόδιο για το OnePlus Nord κλείνει με τη φράση “Our journey continues July 7.” που κανείς δεν ξέρει τη σημαίνει. Η προπαραγγελίες ξεκινούν αύριο, άγνωστο σε ποιες αγορές, και στις 2 Ιουλίου η εταιρεία έχει κάποιο event. Οπότε, ίσως η 7η Ιουλίου να είναι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του smartphone.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ, με το poco να έχει καλύτερη καμερα και επεξεργαστή ενώ κάνει 60 λιγότερα δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσει το oneplus

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.