Το OnePlus 12 ανακοινώθηκε για την αγορά της Κίνας, πριν λίγες ημέρες. Μέχρι σήμερα δεν είχαμε πληροφορίες για την παγκόσμια διάθεσή του. Υπήρχαν φήμες για τις 23 Ιανουαρίου και τώρα επιβεβαιώθηκαν στο Never Settle Summit που διοργανώθηκε στο Antwerp. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την OnePlus για να φέρει τα μέλη της κοινότητάς της κοντά και να γιορτάσουν το λανσάρισμα της νέας συσκευής.

Ο Alexander Vanderhaeghe, που είναι ο Country Manager για την OnePlus Benelux, επιβεβαίωσε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 23 Ιανουαρίου για την Ευρώπη. Επισήμανε πως μαζί θα δούμε και το OnePlus 12R.

Παράλληλα μάθαμε για την επέκταση της εταιρίας σε προϊόντα IoT, αλλά και την κυκλοφορία του OnePlus Open σε μαύρο, για την αγορά της Ευρώπης.

Το OnePlus 12 φαίνεται πως είναι μια πολύ ικανή συσκευή και φέρνει όλα τα καλούδια που έλλειπαν από τις ναυαρχίδες της OnePlus τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και η επιστροφή της ασύρματης φόρτισης. Στα θετικά είναι και η πιστοποίηση IP65 για την συσκευή και φυσικά οι νέες πολύ δυνατές κάμερες της εταιρίας. Το OnePlus 12 είναι επιτέλους μια ναυαρχίδα που δεν της λείπει τίποτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Εμείς ανυπομονούμε να την πιάσουμε στα χέρια μας για να ξεκινήσουμε τις δοκιμές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.