Η OnePlus ξεκίνησε τα teasers για το επερχόμενο 10R που θα παρουσιάσει στις 28 Απριλίου. Στα πρώτα teasers, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο θα υποστηρίζει την 150W SUPERVOOC και την 80W SUPERVOOC τεχνολογία φόρτισης.

Παράλληλα έχουμε πληροφορίες για ένα άλλο μοντέλο, το OnePlus Ace, που θα υποστηρίζει επίσης 150W γρήγορη φόρτιση. Αυτό το τηλέφωνο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 21 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν.

Φαίνεται παράξενο η εταιρεία να κάνει δύο event σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Αλλά κυκλοφορούν αναφορές ότι το OnePlus 10R θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα, ενώ το Ace είναι global μοντέλο.

Όπως και να έχει, η κινέζικη εταιρεία θα αποκαλύψει τον επεξεργαστή του 10R αργότερα σήμερα και τα χαρακτηριστικά της οθόνης του στις 17 του μήνα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.