Η Huawei κυκλοφόρησε τον νεότερο φορητό υπολογιστή της. Ο Huawei Matebook X Pro είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που υποστηρίζει AI minutes. Διαθέτει οθόνη 3K 90Hz και τροφοδοτείται από επεξεργαστή 12ης γενιάς. Η τεχνολογία Super Turbo στο νέο MateBook X Pro του δίνει τεράστια ώθηση απόδοσης.

Το MateBook X Pro διαθέτει οθόνη 14.2 ιντσών που προσφέρει περιεχόμενο με ανάλυση 3.120 x 2080 pixel και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Υποστηρίζει αφή 10 σημείων και υποστηρίζει γκάμες χρωμάτων P3 και sRGB. Χρησιμοποιεί οπτική επίστρωση για να ελαχιστοποιήσει τη λάμψη και τις αντανακλάσεις.

Η λειτουργία Super Turbo δίνει τη δυνατότητα στο Matebook X Pro να εκτελεί έξυπνη βελτιστοποίηση συστήματος εντοπίζοντας διαφορετικά σενάρια εφαρμογών. Επίσης, επιτρέπει στον φορητό υπολογιστή να βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας και να προσφέρει υψηλότερη απόδοση ενέργειας/απόδοσης.

Ο MateBook X Pro έχει εξωτερικό κράμα μαγνησίου και ζυγίζει μόλις 1.26 κιλά. Ο επεξεργαστής του διαθέτει έως και 12 πυρήνες και 16 threads. Διαθέτει πιστοποίηση EVO και είναι ικανός για απόδοση 30W. Οι διπλοί ανεμιστήρες, μια πλάκα VC, και οι τρεις είσοδοι αέρα παρέχουν επαρκή διαχείριση θερμότητας.

Το Huawei MateBook X Pro διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα και έξι ηχεία για έξυπνη φωνητική είσοδο. Η Huawei λέει ότι είναι το πρώτο laptop στον κόσμο που διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό. Ο νέος φορητός υπολογιστής θα είναι διαθέσιμος σε δύο χρώματα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα CNY 8.999 (~1.313€).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.