Κατά τη διάρκεια της Mobile World Congress Shanghai 2023, ο Zhao Ming, ο CEO της Honor, έδωσε μια κεντρική ομιλία και έκανε μια συναρπαστική ανακοίνωση. Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ming αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο foldable smartphone της Honor, το Magic V2. Το περιέγραψε ως μια συσκευή που θα προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία αναδιπλούμενης οθόνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ming δήλωσε επίσημα ότι το Magic V2 θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου. Τόνισε επίσης την εστίαση της εταιρείας στην εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης (AI) στα smartphones, ιδιαίτερα στα συστήματα καμερών. Ανέφερε ότι η Honor υιοθετεί σταδιακά νέες τεχνολογίες και τις ενσωματώνει στα πιο προηγμένα προϊόντα της.

Όσον αφορά τις foldable συσκευές και τις οθόνες τους, ο CEO αναγνώρισε την πρόκληση της επίτευξης ενός design με μικρό βάρος, η οποία αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο στη δημιουργία των συσκευών της εταιρείας. Ωστόσο, διαβεβαίωσε το κοινό ότι η Honor έχει ξεπεράσει με επιτυχία τα προβλήματα βάρους και φορητότητας με το τελευταίο Magic V2 μέσω συνεχών προσπαθειών έρευνας και ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.