Οι εφαρμογές της Google δεν προσφέρουν πάντα τις ίδιες λειτουργίες σε iOS και Android, αλλά η εταιρεία του Mountain View προσπαθεί να μην κρατάει καμία σημαντική λειτουργία αποκλειστικά σε μία μόνο πλατφόρμα, για πολύ καιρό.

Από αυτή την άποψη, μία από τις λειτουργίες του Google Maps που ήταν διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες iOS ήταν το widget για τον καιρό και την ποιότητα του αέρα που παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Τώρα, η λειτουργία αυτή παίρνει επιτέλους το δρόμο της για το Android, σύμφωνα με το 9to5google. Η ενημέρωση κυκλοφορεί κατά κύματα, οπότε θα ξέρετε ότι πήρατε τη λειτουργία αν δείτε ένα μικρό ορθογώνιο πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής Google Maps.

Είναι ένα πολύ μικρό πλαίσιο που δείχνει μόνο τη θερμοκρασία και τον AQI (δείκτης ποιότητας αέρα). Ωστόσο, μπορείτε να πατήσετε στο πλαίσιο για πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό, συμπεριλαμβανομένης μιας 12ωρης πρόγνωσης. Το τμήμα AQI του μικρού widget εμφανίζει το υπάρχον επίπεδο ποιότητας αέρα, αν πατήσετε πάνω του. Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε οτιδήποτε άλλο στην εφαρμογή Google Maps, το πλαίσιο καιρού θα εξαφανιστεί.

Google Maps Widget Καιρού

Αυτή η ενημέρωση έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στους χρήστες Android εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά μόλις πρόσφατα η Google αποφάσισε να επεκτείνει τη διαθεσιμότητά της, οπότε περιμένετε να εμφανιστεί πολύ σύντομα και στη δική σας εφαρμογή, αν δεν την έχετε λάβει ακόμη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.