Η Samsung έχει επιβεβαιώσει ήδη ότι θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο Galaxy Unpacked event τον Φεβρουάριο, στο οποίο περιμένουμε να δούμε τα Galaxy S22 series και τα Galaxy Tab S8 series, τα νεότερα flagship smartphones και tablets της εταιρείας.

Μπορεί η κατασκευάστρια να μην έχει αναφέρει ακριβή ημερομηνία ή να μην έχει κάνει κάποιο tease, αλλά οι πηγές λένε ότι το event θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία αυτή είχε αναφερθεί εδώ και εβδομάδες, αλλά πρώτη φορά έχουμε το πρώτο αξιόπιστο leak.

Ο γνωστός leaker Evan Blass δημοσίευσε μία αφίσα / πρόσκληση για το Galaxy Unpacked event που έχει έναν κύβο με ένα “S” στο εσωτερικό του και το σλόγκαν “The Epic Standard”. Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι η ημερομηνία.

Η εικόνα αποκαλύπτει ότι το event στο οποίο η Samsung θα παρουσιάσει τα Galaxy S22 και Galaxy Tab S8 θα πραγματοποιηθεί όντως στις 9 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε δύο εβδομάδες από τώρα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα το καλύψουμε ζωντανά, όπως πάντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.