Η εκδήλωση Unpacked του επόμενου μήνα έχει προγραμματιστεί για τις 10 Ιουλίου, όπως επιβεβαίωσε η Samsung με πρόσκληση που μας έστειλε. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι της Γαλλίας και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 4:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το event στη σελίδα Samsung Newsroom, στο Samsung.com, και στο YouTube.

Κατά σύμπτωση, στο Παρίσι διεξάγονται φέτος και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Οι φήμες έλεγαν ότι η Samsung επέλεξε αυτή την ημερομηνία και την τοποθεσία για να επωφεληθεί από το μάρκετινγκ γύρω από τους αγώνες, καθώς είναι μεγάλος χορηγός. Εκτός του ότι θα καταγράψει τους αγώνες χρησιμοποιώντας δεκάδες Galaxy S24 Ultra.

Σύμφωνα με τον τεχνολογικό κολοσσό, στο Unpacked event θα δούμε την επόμενη γενιά του Galaxy AI. Οι διαρροές υποστηρίζουν ότι αυτή θα είναι επίσης η εκδήλωση όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει τα Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Ring, Galaxy Watch 7, και Galaxy Watch 7 Ultra. Μείνετε συντονισμένοι.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.