Η Huami, γνωστή πλέον ως Zepp Health, πραγματοποίησε μια εκδήλωση όπου ανακοίνωσε επίσημα το έξυπνο ρολόι Amazfit T-Rex 2, που είναι ο διάδοχος του Amazfit T-Rex που κυκλοφόρησε το 2020.

Amazfit T-Rex 2 Launch

Το T-Rex 2 διατηρεί τη στιβαρή και κομψή σχεδίαση του προκατόχου του. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED 1.39 ιντσών με το περιεχόμενο της οθόνης να είναι καθαρά ορατό ακόμα και σε έντονο εξωτερικό φως.

Το Amazfit T-Rex 2 ζυγίζει 66.5 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένου του ιμάντα, έρχεται με 15 στρατιωτικές πιστοποιήσεις, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρύο καιρό με θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως -30°C.

Είναι επίσης κατασκευασμένο με επίπεδο αντοχής έως και 100 μέτρων στο νερό, ακριβή τοποθέτηση διπλής συχνότητας πέντε αστέρων, πλοήγηση, και άλλες λειτουργίες.

Amazfit T-Rex 2 Launch

Το Amazfit T-Rex 2 έχει τέσσερα μεταλλικά κουμπιά από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από αντιβακτηριδιακό υλικό σιλικόνης, το οποίο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την πιθανότητα αλλεργιών.

Η μπαταρία T-Rex 2 όχι μόνο μπορεί να φορτιστεί σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον έως και -30°C.

Amazfit T-Rex 2 Launch

Το Amazfit T-Rex 2 διαθέτει υποστήριξη για πέντε παγκόσμια συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης, συμπεριλαμβανομένων των Beidou, GPS, GLONASS, Galileo, και QZSS.

Εκτός από τη ζώνη συχνοτήτων L1, αυτή τη φορά προστέθηκε η ζώνη συχνοτήτων L5, η οποία μπορεί να μειώσει τα σφάλματα πολλαπλών διαδρομών ιονόσφαιρας και γείωσης και να βελτιώσει την παρεμβολή του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Το Amazfit T-Rex 2 υποστηρίζει περισσότερες από 150 αθλητικές λειτουργίες όπως ορειβασία, και άλλα. Η μπαταρία των 500mAh παρέχει 24 ημέρες αυτονομία με μέτρια χρήση, 45 ημέρες με κανονική χρήση, και 10 ημέρες με βαριά χρήση.

Amazfit T-Rex 2 Launch

Το T-Rex 2 διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές επιλογές και θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου στην Κίνα. Αναμένουμε να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές. Η τιμή του στην Κίνα είναι CNY 1.499 (~208€).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.