Φαίνεται λες και έχει περάσει πολύς καιρός από την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 12 στην Κίνα, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου 2021. Χρειάστηκε να περιμένουμε λίγο, αλλά η κινέζικη εταιρεία αποκάλυψε επιτέλους την ημερομηνία της παγκόσμιας κυκλοφορίας των νεότερων βασικών smartphones της.

Η Xiaomi ανακοίνωσε στο Twitter – και άλλα κοινωνικά δίκτυα, ότι θα πραγματοποιήσει ένα event στις 15 Μαρτίου, σημειώνοντας συγκεκριμένα ότι είναι η παγκόσμια κυκλοφορία των 12. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 2 μ.μ. ώρα Ελλάδας και εμείς θα την καλύψουμε ζωντανά.

Συνολικά περιμένουμε να δούμε τρία τηλέφωνα το Xiaomi 12, το Xiaomi 12X, και το πιο premium Xiaomi 12 Pro. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε το κορυφαίο 12 Ultra, αν και μάλλον η κυκλοφορία του θα αναβληθεί για αργότερα μέσα στο έτος.

Στο ενδιάμεσο μάθαμε ότι το βασικό μοντέλο θα κοστίζει από 899 εύρω και το Pro από 1.099 ευρώ. Στην Κίνα κυκλοφορούν με τιμές εκκίνησης ~537 ευρώ και ~682 ευρώ αντίστοιχα. Αν ισχύει λοιπόν η αναφορά μιλάμε για καπέλο 360 με 420 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.