Η Oppo θα παρουσιάσει τα Find X6 series και το Pad 2 στις 21 Μαρτίου, σύμφωνα με νέο υλικό που δημοσίευσε η εταιρεία στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην Κίνα. Ξέρουμε ήδη πολλά για τα τηλέφωνα και αρκετά για το επερχόμενο tablet, αλλά πάντα διαφέρει όλα αυτά να τα επιβεβαιώνει ο κατασκευαστής.

Έχουμε δει σε πάρα πολλά leaks το κυκλικό module του Oppo Find X6 Pro και την ειδικά έκδοση με δέρμα στην πλάτη. Αυτή ακριβώς την έκδοση επέλεξε η εταιρεία να κάνει tease και για να ανακοινώσει το event λανσαρίσματος του smartphone. Επιπλέον, έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς την περισκοπική κάμερα.

Από την άλλη, το υλικό του tablet δείχνει την πρόσοψη που δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, την πλάτη που θυμίζει το tablet της OnePlus, και το δείχνει σε δύο χρώματα, μαύρο και χρυσό.

Oppo Find X6 Pro Pad 2 Launch Posters Pages

Μερικές σημαντικές πληροφορίες. Τα Find X6 θα είναι τουλάχιστον δύο, το απλό με Dimensity 9200 και το Pro με Snapdragon 8 Gen 2, και θα κυκλοφορήσουν εκτός Κίνας. Το Pad 2 έχει 11 ιντσών IPS LCD και 8.360mAh μπαταρία, ενώ θα υποστηρίζει stylus και θα είναι συμβατό με ένα νέο σετ πληκτρολογίου και stylus.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.