Περιμένουμε η Honor να παρουσιάσει τα 50 Series που θα είναι δύο ή τρία. Αναφορές λένε ότι τα Honor 50 θα κάνουν ντεμπούτο τον Μάιο, θα είναι το απλό, το Pro, και το Pro+, και θα έχουν παρόμοιο module με τα Huawei P50.

Σύμφωνα γνωστό leaker η παρουσίαση όλων των μοντέλων θα γίνει ταυτόχρονα, αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσουν χωριστά και θα έχουν επεξεργαστές από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Ο ίδιος leaker είπε ότι το ένα μοντέλο θα έχει τον Dimensity 1200 της MediaTek και θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα θα έχουν έναν Qualcomm Snapdragon και θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο – δύο μήνες μετά.

Ο leaker δεν αποκάλυψε το ακριβές SoC, αλλά αργότερα ο γνωστός leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, ανέφερε ότι τα νέα flagship της κινέζικης εταιρείας θα έχουν τον SM7325 που τότε περιμέναμε ότι θα είναι ο Snapdragon 775G.

Η Qualcomm τελικά ανακοίνωσε το νέο SoC που δεν είναι άλλο από τον Snapdragon 778G. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Honor και είπε ότι θα αποκαλύψει περισσότερα σύντομα. Την ίδια πληροφορία επιβεβαίωσε και η κατασκευάστρια smartphones.

Ο Fang Fei, πρόεδρος της γραμμής προϊόντων της Honor, επιβεβαίωσε ότι τα Honor 50 θα χρησιμοποιούν τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm. Σύμφωνα με τον Fei ο Snapdragon 778G θα αλλάξει την εμπειρία των χρηστών.

Επίσης, έχουν διαρρεύσει live φωτογραφίες ενός εκ των μοντέλων. Η πηγή δεν αναφέρει το ακριβές μοντέλο, αλλά οι εικόνες δείχνουν καθαρά το design και το module, και αποκαλύπτουν τρία χρώματα – μοβ, γαλάζιο, και πορτοκαλί.

Όμως υπάρχει ένα ερώτημα που πολλοί περιμένουν να λάβει απάντηση με την κυκλοφορία των Honor 50. Θα χρησιμοποιούν τα τηλέφωνα της εταιρείας Google Mobile Services ή όχι; Την απάντηση έδωσε λίγο πριν από το λανσάρισμα η Honor Γερμανίας.

Χρήστης ρώτησε τον επίσημο γερμανικό λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter αν τα επερχόμενα smartphones θα έχουν τις υπηρεσίες της Google και το account απάντησε ότι μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.