Η Xiaomi έχει λανσάρει ήδη κάποια μοντέλα στη σειρά Redmi K60. Συγκεκριμένα, έως τώρα έχει κυκλοφορήσει τα K60, K60 Pro, και K60E. Ωστόσο, η εταιρεία θα προσθέσει στη σειρά ακόμα ένα μοντέλο, τον διάδοχο του Redmi K50 Ultra. Το Redmi K60 Ultra θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, φέτος.

Ξέρουμε ήδη τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου τηλεφώνου και χάρη στον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, έχουμε πάρει μία ιδέα για το πώς θα μοιάζει. Ο leaker δημοσίευσε ένα σχεδιάγραμμα που αποκαλύπτει το design του κορυφαίου μοντέλου της σειράς K60 της κινέζικης κατασκευάστριας.

Το Redmi K60 Ultra έχει σχετικά μικρά περιμετρικά bezels και κεντρικά τοποθετημένο punch hole. Στην πλάτη του υπάρχει μεγάλο module με τρεις κυκλικές εγκοπές και μία pill-shaped. Η τελευταία ανήκει στο LED flash, η μικρή κυκλική εγκοπή είναι για κάποιον αισθητήρα, και οι άλλες δύο για τη διπλή κάμερα του επερχόμενου smartphone.

Επιπλέον, το K60 Ultra πέρασε από τη 3C με αριθμό μοντέλου 23078RKD5C. Παλαιότερες πληροφορίες έλεγαν ότι το τηλέφωνο θα έχει 5.000mAh μπαταρία και θα υποστηρίζει 100W γρήγορη φόρτιση. Ωστόσο, βάση πιστοποιήσεων αναφέρει ότι η μέγιστη ταχύτητα φόρτισης που θα υποστηρίζει το K60 Ultra είναι τα 120W.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.