Skip to content

Επίσημο το Realme Narzo 30 έχει 90Hz Ultra Smooth Display

Κοινοποίηση:
realme narzo 30 90hz display

Μετά το λανσάρισμα των Narzo 30A και Narzo 30 Pro 5G, τον Φεβρουάριο, η Realme ετοιμάζεται να λανσάρει το βασικό μοντέλο της σειράς στις 18 Μαΐου. Σιγά σιγά η εταιρεία κάνει tease τα specs του Realme Narzo 30 και σήμερα αποκάλυψε λεπτομέρειες για την οθόνη του.

Σύμφωνα με αφίσα που δημοσιέυσε η κατασκευάστρια το επερχόμενο smartphone θα έχει Ultra Smooth Display με 90Hz ρυθμό ανανέωσης. Επίσης λανσάρει το τηλέφωνο με το σλόγκαν “Unleash Peak Performance”.

Από εκεί και πέρα, επίσημα ξέρουμε ότι το Realme Narzo 30 έχει Helio G95, 5.000mAh μπαταρία, υποστηρίζει 30W γρήγορη φόρτιση, και έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ανεπίσημα η οθόνη του έχει 6,5 ίντσες διαγώνιο και 1080p ανάλυση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Πηγή: Twitter

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος

Ο Χαρίλαος Αναγνωστόπουλος ασχολείται με τη δημιουργία περιεχομένου από το σωτήριο έτος 2004. Ως συντάκτη τεχνολογίας, επιστήμης, και υγείας, κατάφερε να συνδυάσει ορισμένες από τις μεγάλες αγάπες του. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ιστορία.

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.