Η τελευταία και πιο πρόσφατη οικογένεια των flagship Huawei P50 συσκευών, περιλαμβάνει και το P50 Pro, που όχι μόνο έχει δεχθεί τις συνήθεις αναβαθμίσεις ως προς το design, την μπαταρία, τις ταχύτητες και τις δυνατότητες φόρτισης, αλλά εισάγει και αναβαθμισμένες τεχνολογίες ως προς την κάμερα.

Huawei P50 Pro τιμές και διαθεσιμότητα:

P50 Pro : Διάθεση από 7 Φεβρουαρίου 2022
P50 Pro price: €1100 για τη βασική έκδοση με τα 256GB

Το Huawei P50 Pro διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο design Dual-Matrix με το χαρακτηριστικά μεγάλο camera setup στο πίσω μέρος να στεγάζει τις πολλές κάμερες.

Στο μπροστινό μέρος, το Huawei P50 Pro φέρει μια οθόνη  6,6″ που κάνει το τηλέφωνο να χωράει άνετα στην παλάμη ενώ διαθέτει και μια οπή για την μπροστινή κάμερα. Η οθόνη HDR υποστηρίζει το πλήρες εύρος χρωμάτων DCI-P3 και διαθέτει δυναμικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και 300Hz touch sampling rate για χαμηλότερο latency κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ναυαρχίδα της Huawei για το 2022 εξοπλίζεται με τον Snapdragon 888 χωρίς 5G (πιθανότατα για λόγους έγκρισης πωλήσεων) και διαθέτει 8GB RAM καθώς και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτά μπορεί να φαίνονται σαν προδιαγραφές μιας άλλης εποχής, συγκεκριμένα του 2021, αλλά με το P50 Pro η Huawei έχει επικεντρωθεί πλήρως στην εμπειρία της κάμερας.

Αυτοί οι δύο χαρακτηριστικοί δακτύλιοι κάμερας στο πίσω μέρος στεγάζουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό υλικό από κάθε άποψη. Ο μεγάλος αισθητήρας της κύριας κάμερας 50MP True-Chroma υποβοηθείται στη σύλληψη του φωτός από έναν monochrome αισθητήρα 40MP.

Μια κάμερα 13MP αναλαμβάνει τα καθήκοντα φωτογράφισης τοπίων και μεγάλου πλήθους, ενώ το “εύρος ζουμ 200x” επιτυγχάνεται με τη μετάβαση από την υπερμεγέθη κάμερα 0,5x στην 64MP 90mm 3,5x περισκοπικού ζουμ σε ένα ισοδύναμο εύρος 13mm-2700mm. Η Huawei επισημαίνει συγκεκριμένα:

Τα HUAWEI XD Optics,  επιτρέπουν στους καταναλωτές να αποτυπώνουν εκπληκτικές εικόνες. Για πρώτη φορά, το optical imaging system αποκτά computational δυνατότητες, δημιουργώντας το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα image signal restoration, που μπορεί να εφαρμόσει υπολογισμούς για να διορθώσει τα οπτικά σφάλματα και να αναπαραγάγει λεπτές λεπτομέρειες. 

Εκτός από το εκπληκτικό σύστημα της κάμερας, η Huawei παρουσιάζει τη νέα True-Chroma Image Engine που “παρέχει την υψηλότερη δυνατή ακρίβεια χρωμάτων, δημιουργώντας εικόνες που αντικατοπτρίζουν αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Η Huawei ισχυρίζεται ότι η True-Chroma Image Engine μπορεί να συλλάβει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των πληροφοριών της εικόνας του θέματος της κάμερας που βρίσκεται μπροστά από το φακό σε σχέση με άλλες κάμερες τηλεφώνων.

Όσον αφορά τις νυχτερινές λήψεις, το P50 Pro έχει προσθέσει πολλές βελτιώσεις και εκεί, όπως ένα νέο Super Colour Filter System, με τις έγχρωμες και μονόχρωμες κάμερες True-Chroma να συγχρονίζονται για να διπλασιάσουν τις ικανότητες σύλληψης φωτός του κύριου αισθητήρα για πιο ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε αυτό βοηθάει και το Super HDR.

Τέλος, η κάμερα του P50 Pro καταγράφει 4K video σε όλο το εύρος του zoom που σε συνδυασμό με το AIS Pro image stabilisation το καθιστά ιδανικό για λειτουργίες timelapse. Τα βίντεο μπορούν στη συνέχεια να επεξεργαστούν απευθείας στη γκαλερί με το ενσωματωμένο εργαλείο PetalClip. Η συσκευή, τέλος διαθέτει 4.360mAh μπαταρία με 66w φορτιστή και 40w ασύρματο φορτιστή.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ακόμη και γω που δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω Huawei καθώς όσες εφαρμογές χρησιμοποιώ τις έχει το app gallery, να δώσω 1.100 ευρω για περσινό επεξεργαστή και χωρίς 5G δεν το βλέπω.
    Ίσως αν έδιναν μαζί και κάνα δώρο της προκοπής πχ το watch Gt3 και τα freebuds 4.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.