Η Honor ετοιμάζεται να λανσάρει τα Magic 4 στις παγκόσμιες αγορές, και ειδικότερα στην Ευρώπη. Το event παρουσίασης θα γίνει στις 12 Μαΐου και αναμένεται οι συσκευές να κυκλοφορήσουν σε πρώτη φάση στην Αγγλία και τη Γαλλία.

Πρόσφατα, το Magic 4 Pro εμφανίστηκε στο γαλλικό και στο αγγλικό online κατάστημα της εταιρείας. Μάλιστα, το γαλλικό δίνει και έκπτωση 100€ σε όποιον το αγοράσει μέσα στον Μάιο.

Δεν έχουμε ιδέα ποια είναι η τιμή των εκδόσεων του τηλεφώνου, αλλά τον Φεβρουάριο η εταιρεία είχε αναφέρει στην MWC τιμολόγηση στα 1.099 ευρώ, άρα τουλάχιστον οι Γάλλοι μπορούν να το αποκτήσουν στα 999 ευρώ για τις επόμενες εβδομάδες.

Εκτός από το Honor Magic 4 Pro, περιμένουμε να δούμε το Magic 4 Ultimate και το Magic 4 Lite, δύο μοντέλα που βρίσκονται πάνω και κάτω από το Pro, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.