Η Microsoft ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα μια νέα Windows 10 Insider Preview που θα βελτιώσει την εμπειρία των ρυθμίσεων του ήχου στα Windows 10. Ωστόσο, μαζί με τη νέα preview build η Microsoft ανακοίνωσε ότι στο Microsoft Launcher app έχει πλέον ολοκληρώσει το redesign του και πλέον κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στους χρήστες.

Αρχικά, διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο dark theme που είναι συμβατό με τα default dark mode settings του Android. Επιπροσθέτως υπάρχει ένα νέο προσωποποιημένο news feed που βοηθά τους χρήστες να ενημερωθούν με ό,τι συμβαίνει στον κόσμο. Αν δεν το γνώριζες, ο Microsoft launcher διαθέτει full landscape mode support καθώς και πλήρως παραμετροποιήσιμα εικονίδια.

Μην αμελήσουμε να αναφέρουμε ότι ο νέος launcher μπουτάρει πιο γρήγορα από ποτέ άλλοτε και χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη. Χωρίς καν να αναφέρουμε ότι θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις fluent animations. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να διορθώσει, όπως το γεγονός ότι τα native Android 10 navigation gestures δεν θα λειτουργούν με όλους τους κατασκευαστές και τα μοντέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.