Το Truth Social, είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο που υποσχέθηκε και αναπτύχθηκε από τη νέα εταιρεία μέσων ενημέρωσης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και είναι πλέον διαθέσιμο στο App Store του iOS στις ΗΠΑ.  Η υπηρεσία φαίνεται να είναι στα πρότυπα του Twitter, που τόσο μεγάλη αγάπη είχε.

Truth social
Truth soci

Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι το truthsocial.com, όπως είναι η επίσημη διεύθυνσή του δεν διαθέτει ένα πιστοποιητικό ασφαλείας, με λίγα λόγια οι κωδικοί και τα emails μεταφέρονται ως plain text με ό,τι κινδύνους μπορεί αυτό να ενέχει. Βέβαια, η υπηρεσία μόλις ξεκίνησε τη λειτουργίας της και φυσικό είναι τα όποια προβλήματα, πάντως δεν φαίνεται να είναι προσβάσιμη έξω από τις ΗΠΑ.

Το Truth Social αναφέρεται στο κάθε post σαν Truths που εμφανίζονται στο Truth Feed του χρήστη. Ο χρήστης αν θέλει να κάνει share μια δημοσίευση μπορεί να κάνει το αποκαλούμενο ReTruth. Υποστηρίζει λειτουργίες direct messaging και αναπτύχθηκε ως απάντηση στην λογοκρισία που εφαρμόζεται στα Facebook και Twitter. Αρχικά, είναι διαθέσιμη μια εφαρμογή για iOS και θα ακολουθήσει και το Android. Άγνωστο αν θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.