Λίγο πάνω από δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του iOS 16.3, η Apple ξεκίνησε να διαθέτει το iOS 16.4 σε όλα τα iPhones. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που διαθέτει είναι και το νέο Voice Isolation για τις κλήσεις μέσω δικτύου κινητής το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητα των κλήσεων.

Παράλληλα το ντεμπούτο τους κάνουν τα web push notifications, που θα δώσουν τις δυνατότητα στα web apps που είναι αποθηκευμένα στη home screen να στέλνουν ειδοποιήσεις, εφόσον όμως τους δώσεις την κατάλληλα άδεια.  Φυσικά, η έκδοση φέρει πλήθος μικρότερων χαρακτηριστικών όπως και επιδιορθώσεων ασφαλείας.

Ορισμένες φορές το iPhone δεν αναβαθμίζεται αυτόματα στην τελευταία έκδοση ακόμη και αν έχεις ενεργοποιημένα τα Automatic Updates.  Για να πραγματοποιήσεις την ενημέρωση μπορείς να μεταβείς στο Settings app > General > Software Update > Download and install όπου το iPhone θα σε καθοδηγήσει στη διαδικασία αναβάθμισης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.