Έχουν ήδη γίνει γνωστά πολλά για τα Xiaomi 12, ξέρουμε τα specs τους, πόσα μοντέλα θα έχει η σειρά, το design κάποιων μοντέλων, και πολλά άλλα. Περιμέναμε η εταιρεία να λανσάρει έστω το βασικό στις 12 Δεκεμβρίου, ως το πρώτο Snapdragon 8 Gen 1 smartphone, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Η Xiaomi όμως επιστρέφει και ανακοινώνει επίσημα την ημερομηνία λανσαρίσματος των τηλεφώνων. Επιπλέον, αποκαλύπτει λίγα πράγματα για το design των smartphones. Με αφίσα στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο, η εταιρεία αποκάλυψε ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου.

Συνεχίζουμε με μία δεύτερη αφίσα που δείχνει δύο από τα μοντέλα της σειράς. Λογικά το Xiaomi 12 και το 12 Ultra. Εδώ δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο, καμπύλες οθόνες και στα δύο μοντέλα, με κεντρικό punch hole, μικρά bezels, και αισθητή διαφορά στο μέγεθος της οθόνης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.