Η Realme κάνει tease το Realme Book από τον Ιούνιο και σήμερα ανακοίνωσε ότι ο φορητός υπολογιστής θα κάνει ντεμπούτο 18 Αυγούστου στην Κίνα στις 15:00 τοπική ώρα.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν η εταιρεία θα διαθέσει το laptop άμεσα σε όλες τις αγορές ή αν θα το κρατήσει αποκλειστικά στην Κίνα και στην Ινδία για κάποιο καιρό. Σύμφωνα με τα leaks και τα teasers ο φορητός υπολογιστής της Realme μοιάζει πολύ με το MacBook Air της Apple.

Επίσης, ξέρουμε ότι το Realme Book έχει 2K οθόνη με αναλογία διαστάσεων 3:2 και 11ης γενιάς Core i5 επεξεργαστή της Intel. Θα πωλείται σε πολλά χρώματα, με το μπλε να είναι μία από τις επιλογές. Θα έχει επίσης fingerprint scanner ενσωματωμένο στο κουμπί λειτουργίας.

Δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το Book στην Ινδία ή στην Κίνα, αλλά η εταιρεία έχει κάνει tease και το Book Slim με backlit πληκτρολόγιο και φόρτιση μέσω θύρας USB type-C, που φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία.

Το Realme Book Slim της ινδικής αγοράς θα μπορούσε να είναι το Book της κινέζικης αγοράς ή ένα διαφορετικό προϊόν, με πιο χαμηλή τιμή, αποκλειστικά για την Ινδία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.