Μετά τον αποκλεισμό της, η Huawei έχει αντιμετωπίσει αρκετούς περιορισμούς, αλλά αυτόν δεν ήταν αρκετό για να αναγκάσει την εταιρεία να διακόψει τις εμπορικές της δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων, εξαιτίας των περιορισμών, η κινέζικη κατασκευάστρια δεν μπορούσε να προσφέρει σύνδεση σε 5G μέσω των smartphones της. Ωστόσο, αυτό αλλάζει, με διάφορους τρόπους, και κυρίως με τα Huawei Mate 40E Pro, P40 Pro, και P40 Pro+.

Στο VMall εμφανίστηκαν τα παραπάνω τρία μοντέλα της εταιρείας σε εκδόσεις οι οποίες υποστηρίζουν 5G. Δεν έχουμε ιδέα πώς αυτό είναι δυνατό, καθώς οι καταχωρήσεις δεν περιγράφουν πώς γίνεται τα συγκεκριμένα smartphones να μπορούν να συνδεθούν σε 5G δίκτυα. Μία πιθανή λύση είναι να έρχονται μαζί με παραλλαγές της θήκης που σχεδίασε η εταιρεία και προσθέτει στα smartphones της δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα νέας γενιάς.

Όπως και να έχει, και μέχρι να μάθουμε πώς είναι δυνατή η σύνδεση σε 5G, ας δούμε τις τιμές. Το Huawei Mate 40E Pro με 8GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει CNY 7.499 (~1.066€), το P40 Pro με 8GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει CNY 5.988 (~851€), και το P40 Pro με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο κοστίζει CNY 7.988 (~1.136€). Δεν γνωρίζουμε αν και πότε τα τηλέφωνα θα βγουν εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.