Η MWC Shanghai 2019 ξεκινά επισήμως σήμερα στη Κίνα, και μια από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις έρχεται από την Oppo. Η selfie μπαίνει κάτω από την οθόνη, για να επιτρέψει την full screen εμπειρία, χωρίς εγκοπές ή μετακινούμενους μηχανισμούς. Για να λειτουργήσει η όλη τεχνολογία, η Oppo εισάγει καταλλήλως τροποποιημένη οθόνη και camera module. Το μέρος της οθόνης πάνω από τον φακό έχει δημιουργηθεί από ειδικό transparent υλικό. Η κάμερα, είναι επίσης ειδικώς κατασκευασμένη, φέρει μεγάλο διάφραγμα, έναν μεγαλύτερο αισθητήρα και μεγαλύτερο μέγεθος pixels.

Μια κάμερα, συνήθως λαμβάνει φωτογραφίες όταν το φως χτυπά τον αισθητήρα, αλλά όταν έχεις ένα υλικό μπροστά από αυτήν, στη συγκεκριμένη περίπτωση την οθόνη, οι φωτογραφίες μπορεί να αποδειχθούν θολές. H Οppo όμως ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τρεις αλγόριθμοι για τη βελτίωση των επιδόσεων της κάμερας χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση της οθόνης.

Αρχικά, έχουμε τον αλγόριθμο White Balance, τον HDR στη συνέχεια, που μειώνει τα overexposed highlights και που αυξάνει τη φωτεινότητα στις σκιές, και τέλος, τον αλγόριθμο  Haze Removal  που υπόσχεται να αφαιρέσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ύπαρξη της οθόνης, μπροστά από την κάμερα. Η Oppo αναφέρει ότι το πρώτο smartphone της με μια τέτοια λύση έρχεται στο άμεσο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.