Το Spider-Man αποτελεί ένα από τα πολυαναμενόμενα αποκλειστικά παιχνίδια της Sony για το 2018 και το Gameinformer μόλις δημοσίευσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, μαζί με πληροφορίες για Deluxe και Collector’s Edition.

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική το νέο game της Insomniac. Επιπρόσθετα, μαζί με την Digital Deluxe έκδοση θα περιλαμβάνεται η σειρά-DLC The City That Never Sleeps που θα κυκλοφορήσει αργότερα, ενώ στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε την Collector’s Edition. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο αγαλματίδιο του Spidey θα αποκαλυφθεί αργότερα το καλοκαίρι.

To Spider-Man θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε PS4 και PS4 Pro και θα είναι κλειδωμένο στα 30fps. Όσον αφορά το μέγεθος του κόσμου του Spidey και της New York City, αυτό θα ξεπερνάει το Sunset Overdrive, ενώ θα περιλαμβάνει και δυνατότητα Fast Travel μέσω μετρό! Διάσπαρτα στον κόσμο θα υπάρχουν διάφορες στολές για τον ήρωα που μπορούν να ξεκλειδωθούν και θα του προσδίδουν ποικίλες ιδιότητες.

Πολύ σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει κανενός είδους μικροσυναλλαγές (microtransactions).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=luh7RLYn1Bw]

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.