Είναι επίσημο, χωρίζουν OnePlus και McLaren. Από το 2018 οι δύο εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει μερικά πολύ όμορφα smartphones, ακόμα και concept δημιούργησαν. Αλλά, κάπου δεν τα βρήκαν τελικά και τέρμα τα συλλεκτικά OnePlus McLaren smartphones.

Όλα ξεκίνησαν με το OnePlus 6T McLaren ένα ισχυρό smartphones που μαζί του έκανε ντεμπούτο η Warp Charge 30. Μετά είχαμε το OnePlus 7T Pro McLaren, που μεταξύ μας δεν έλεγε και πολλά από specs. Το τελευταίο τους δημιούργημα ήταν το OnePlus Concept One, που χρησιμοποιεί τεχνολογία της McLaren για να κρύβει τις πίσω κάμερες.

Το τέλος της συνεργασίας των δύο εταιρειών επιβεβαίωσε στο Android Authority ένας εκπρόσωπος της McLaren, λέγοντας:

“Η συνεργασία μας με την OnePlus, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν μία πολύ επιτυχημένη σύμπραξη μεταξύ δύο εμβληματικών και καινοτόμων εταιρειών. Από την έναρξη αυτής της συνεργασίας το 2018, η OnePlus υπήρξε ένας υποστηρικτικός, πολύτιμος συνεργάτης, της ευχόμαστε τα καλύτερα, και ελπίζουμε να ιδωθούμε στο μέλλον.”

Η φάση πήγε κλείσαμε την πόρτα αλλά αφήσαμε ανοιχτό το παράθυρο, μήπως και. Μέχρι την επίσημη δήλωση των OnePlus και McLaren δεν θα γνωρίζουμε ποιος και γιατί πήρε διαζύγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.