Η Google κυκλοφόρησε αρκετές βελτιώσεις στις εκδόσεις beta και παρ’ όλα αυτά έμειναν μερικές για τη beta 4 του Android 13 που θα είναι η τελευταία πριν την κυκλοφορία της πρώτης σταθερής έκδοσης του νέου λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές.

Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα έκδοση beta είναι release candidate για τηλέφωνα Pixel και τον Android emulator. Το λογισμικό “Release candidate” είναι ακριβώς αυτό που αντιλαμβανόμαστε, λογισμικό που είναι τόσο σταθερό που θα μπορούσε να είναι πιθανός υποψήφιος για μια σταθερή έκδοση.

Με άλλα λόγια, η Android 13 beta 4 είναι τόσο απίστευτα σταθερό και μπορεί να είναι μελλοντική σταθερή έκδοση. Έχοντας αυτό υπόψη, δεν υπάρχουν νέα εμφανή χαρακτηριστικά σε αυτήν την έκδοση. Αντίθετα, βλέπουμε τη Google να κάνει ανεπαίσθητες βελτιώσεις και να διορθώνει μακροχρόνια προβλήματα.

Εάν έχετε Pixel που τρέχει μια παλαιότερη έκδοση beta, θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση OTA σχετικά με την αναβάθμιση στην πιο πρόσφατη έκδοση. Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Pixel (Pixel 4 ή νεότερο) και θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη νέα έκδοση beta, μπορείτε να διαβάσετε τους οδηγούς του XDA.

Αν όλα πάνε καλά, αναμένουμε να δούμε τη σταθερή έκδοση του Android 13 τον Αύγουστο. Στη συνέχεια, αναμένουμε ότι η σειρά Google Pixel 7 θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν με αυτή out of the box, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί τον Οκτώβριο. Μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.