Τα νέα έξυπνα ρολόγια της Samsung, Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αμφίδρομη φωνητική επικοινωνία με την εφαρμογή WalkieTalkie της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Αυτή η εφαρμογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για τα νέα Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για επικοινωνία μεταξύ αυτών των wearables. Τα smartwatches της εταιρείας που τρέχουν Tizen δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το app.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή WalkieTalkie για άμεση φωνητική συνομιλία με τις επαφές σου. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις κανάλια στα οποία μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα πολλές επαφές.

Το WalkieTalkie είναι μια επίσημη εφαρμογή της Samsung και απαιτεί να διαθέτεις και να συνδέσεις έναν λογαριασμό Samsung. Η εφαρμογή είναι στην έκδοση 1.0.00.26, έχει μέγεθος 23MB, και είναι διαθέσιμη μέσω Play Store για τα Samsung Galaxy Watch 4 και Watch 4 Classic.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.