Το OnePlus 12 θα διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με αισθητήρα Sony LYT-808, όπως αποκάλυψε ο Louis Jie, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Κίνα. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα teaser που παρουσιάζει και τις τρεις κάμερες του module με την υπογραφή της Hasselblad.

Ο Jie αποκάλυψε ότι η ultra wide θα διαθέτει αισθητήρα 48MP, ενώ η περισκοπική θα υποστηρίζει 3x ζουμ και θα έχει αισθητήρα 64MP. Στο module υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας πολλαπλών φασμάτων 13 καναλιών για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του συστήματος της κάμερας.

Αν το σύστημα καμερών του OnePlus 12 σαν φαίνεται οικείο αυτό συμβαίνει επειδή είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που διαθέτουν το OnePlus Open και το Oppo Find N3. Εντάξει, υπάρχει μία και μοναδική διαφορά, έχει αλλάξει η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εσωτερικών στοιχείων.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον κύριο αισθητήρα δεν είναι νέες, αλλά τώρα έχουμε περαιτέρω επιβεβαίωση ότι η OnePlus αποφάσισε να παίξει με ασφάλεια στο νέο της flagship smartphone. Λογικά, μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και το επίσημο ντεμπούτο του τηλεφώνου θα μάθουμε περισσότερα για τα specs.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.