Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της GoPro Hero 10, κυκλοφορούν οι επόμενες κορυφαίες κάμερες δράσης από τον γνωστό κατασκευαστή, οι GoPro Hero 11 και Hero 11 Mini. Η σχεδίαση τους παραμένει ίδιος με αυτόν του περσινού μοντέλου. Το νέο Hero 11 Mini έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το μεγαλύτερο μοντέλο σε πιο συμπαγή μορφή (133 γραμμάρια), αλλά παραλείπει τις δύο οθόνες LCD με τα περισσότερα στοιχεία ελέγχου να είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή Quik.

Ο αισθητήρας κάμερας μεγέθους 1/1.9″ είναι κοινός στη νέα σειρά 11 και έχει ανάλυση 27MP. Επίσης καταγράφει πλήρη χρώματα 10-bit. Μπορείτε να τραβήξετε με ανάλυση έως 5.3K για βίντεο στα 60fps ή 4K στα 120fps Η νέα λειτουργία λήψης FullFrame επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν περιεχόμενο 8:7, ενώ η λειτουργία HyperView επιτρέπει την εγγραφή στο παραδοσιακό 16:9. Τα Vehicle Lights, Star Trails και Light Paint είναι οι νέες λειτουργίες βίντεο για σενάρια χαμηλού φωτισμού.

Η υπογραφή λογισμικού σταθεροποίησης HyperSmooth της GoPro φέρνει τώρα μια λειτουργία AutoBoost που αντιμετωπίζει ακόμη και τα πιο κουνημένα βίντεο. Τα βίντεο με τις αυτόματες επισημάνσεις συγκεντρώνουν τα πιο πρόσφατα βίντεό με έναν προσεκτικά σχεδιασμένο τρόπο. Η δυνατότητα είναι επίσης διαθέσιμη για κατόχους παλαιότερων καμερών GoPro μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας. Οι GoPro Hero 11 έρχονται με την μπαταρία Enduro ως στάνταρ, η οποία ήταν προαιρετικό αξεσουάρ στη Hero 10ης γενιάς.

Τα περιεχόμενα του κουτιού των Hero 11 περιλαμβάνουν επίσης θήκη μεταφοράς, αυτοκόλλητες βάσεις, πόρπη στερέωσης με βίδα, κάρτα Sandisk Extreme SD 32GB, και καλώδιο USB-C. Η κάμερα είναι επίσης αδιάβροχη στα 10 μέτρα. Η GoPro Hero 11 Black ξεκινά από τα $399.98 χωρίς συνδρομή GoPro, ενώ η κανονική τιμή είναι $499.99. Η Hero 11 Mini είναι στα $299.98 και $399.99 αντίστοιχα. Οι διάθεση της κανονικής ξεκίνησε, ενώ η Mini θα είναι διαθέσιμη από 25 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.