Εκτός από τα smartphone της σειράς Xiaomi 12, η ​​εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη σειρά έξυπνων ρολογιών Watch S1 μαζί με τα Buds 3T Pro με αναβαθμίσεις τόσο στο λογισμικό όσο και στο υλικό.

Τα ακουστικά είναι προσαρμοσμένα να παρέχουν πλούσιες λεπτομέρειες και να ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις. Διαθέτουν 10mm dual-magnet dynamic driver με επίστρωση DLC και έρχονται με υποστήριξη για κωδικοποιητή ήχου LHDC 4.0.

Επιπλέον, τα Xiaomi Buds 3T Pro διαθέτουν 40dB hybrid active noise cancellation και τρεις λειτουργίες μεταξύ των οποίων το Adaptive mode που επιτρέπει στα ακουστικά να προσαρμόζονται αυτόματα με βάση το επίπεδο του περιβαλλοντικού θορύβου.

Επίσης, υπάρχει το Transparency modes που επιτρέπει στπν χρήστη να ακούει τους ήχους του περιβάλλοντος ενώ βρίσκονται εν κινήσει, μία λειτουργία που βοηθά στην αποφυγή ατυχημάτων, εξαιτίας της απώλειας επαφής με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα Xiaomi Buds 3T Pro επιτρέπουν τη σύνδεση με δύο συσκευές και η εταιρεία υπόσχεται έως 6 ώρες αναπαραγωγής με μία φόρτιση και επέκταση χρήσης έως 24 ώρες με τη θήκη φόρτισης. Η τιμή τους είναι στα 199 δολάρια ή κάπου στα 181 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.