Η Sony ανακοίνωσε ότι τα LinkBuds S με ακύρωση θορύβου και εξαιρετικά μικρό βάρος στα 4.8 γραμμάρια το κάθε ακουστικό. Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία περιβάλλοντος – ώστε ο χρήστης να μπορεί να ακούει τους ήχους γύρω του, και υποστηρίζουν τον υψηλής ποιότητας κωδικοποιητή Bluetooth LDAC της εταιρείας.

Το κομμάτι “Link” δείχνει ότι οι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλη την ημέρα για να “συνδέουν” την ψηφιακή ζωή του κάτοχου με τον ήχο της πραγματικότητας. Καθαρό μάρκετινγκ θα έλεγε κανείς, αλλά τα LinkBuds S έχουν εξαιρετικά εργονομικό σχεδιασμό και εφαρμόζουν σε κάθε αυτί.

Sony LinkBuds S Launch

Τα Sony LinkBuds S, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρουν 6 ώρες ακρόασης με ενεργοποιημένο το ANC, 14 ώρες με ανενεργό το ANC, και φτάνουν τις 20 ώρες μαζί με την αυτονομία που παρέχει η θήκη τους. Επιπλέον, τα ακουστικά έχουν λάβει πιστοποίηση IPX4 για αντοχή στο νερό.

Sony LinkBuds S Launch

Κυκλοφορούν 20 Μαΐου στην ιστοσελίδα της Sony, στο Amazon, και άλλους μεταπωλητές, στα 200 δολάρια ή κάπου 190 ευρώ, σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.