Η OnePlus ανακοίνωσε τα entry-level TWS ακουστικά Nord Buds CE με semi-in-ear σχεδίαση, μεγάλους δυναμικούς driver 13.4 mm, και ειδική σχεδίαση closed-tube που η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ενισχύει τα μπάσα έως και 3dB.

Όπως τα Nord Buds, τα νέα οικονομικά Nord Buds CE διαθέτουν τη λειτουργία Sound Master Equalizer, η οποία περιλαμβάνει τέσσερις προσαρμοσμένες προεπιλογές EQ και ένα χειροκίνητο EQ.

Στα άλλα χαρακτηριστικά, τα OnePlus Nord Buds CE έχουν AI ακύρωση θορύβου για κλήσεις, 94ms latency όταν συνδυάζεται με τηλέφωνα OnePlus, Bluetooth 5.2 με SBC/AAC και 4.5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης.

Η τιμή των Nord Buds CE είναι 2.299 INR (~28€) και θα είναι διαθέσιμα μέσω του καταστήματος της εταιρείας, του Flipkart, και των συνεργατών λιανικής, από τις 4 Αυγούστου, μόνο στην Ινδία. Περιμένουμε να κυκλοφορήσουν σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.