Η Samsung κυκλοφόρησε τα Galaxy M23 και M33 στις αρχές αυτού του μήνα, αλλά δεν αναφέρθηκε ποτέ στις τιμές. Πλέον, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις τιμές των δύο τηλεφώνων, τουλάχιστον για τη Γερμανία.

Το Galaxy M23 θα πρέπει να είναι διαθέσιμο πριν από το τέλος αυτής της εβδομάδας στη Γερμανία, στην τιμή των 289 ευρώ με 4GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Από την άλλη πλευρά, το Samsung Galaxy M33 διατίθεται στα 349 ευρώ με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα ράφια της Γερμανίας στις 8 Απριλίου.

Το Galaxy A13 κάνει επίσης την είσοδο του στην αφορά της χώρας στα 189 ευρώ – η ίδια τιμή με την Ολλανδία, με 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Άρα, παίζει οι παραπάνω τιμές να ισχύουν σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.