Έχουμε δει εφαρμογές όπως το CapCut να κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας μια εξορθολογισμένη εμπειρία επεξεργασίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη. Τώρα, φαίνεται ότι και το YouTube λαμβάνει δράση με τη νέα εφαρμογή Create.

Η Google ανακοίνωσε μια beta έκδοση του YT Create αυτή την εβδομάδα, με στόχο να απλοποιήσει τη διαδικασία επεξεργασίας και παραγωγής βίντεο. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Android σε “επιλεγμένες” αγορές, αυτή τη στιγμή.

Τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αυτόματες λεζάντες, λειτουργία voiceover, μια βιβλιοθήκη μουσικής χωρίς δικαιώματα, μια σειρά από εφέ και transition, καθώς και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Άλλα χαρακτηριστικά του YouTube Create που αξίζει να γνωρίζετε περιλαμβάνουν ένα εργαλείο καθαρισμού του ήχου από θόρυβο στο παρασκήνιο, τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους βίντεο για διαφορετικές αναλογίες διαστάσεων και μια ποικιλία από αυτοκόλλητα, GIF και emoji.

Youtube Create App

Αυτή δεν είναι η μόνη ανακοίνωση του YouTube που σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη, καθώς ανακοίνωσε επίσης μερικά νέα χαρακτηριστικά. Θα δοκιμάσει αργότερα φέτος τη λεγόμενη λειτουργία Dream Screen, η οποία θα σας επιτρέπει να δημιουργείτε φόντα βίντεο ή εικόνων που δημιουργούνται από AI για Shorts με μια προτροπή. Το χαρακτηριστικό αυτό θα κυκλοφορήσει ευρέως το επόμενο έτος.

Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης την επόμενη χρονιά ιδέες που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη. Τέλος, το YouTube λέει ότι θα προσφέρει ένα εργαλείο μεταγλώττισης με τεχνητή νοημοσύνη για το περιεχόμενό σας. Δεν αναφέρθηκε κάτι σχετικά με το χρονοδιάγραμμα για αυτή τη λειτουργία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.