Το 2018 με την παρουσίαση του OnePlus 6T η εταιρεία ξεκίνησε τα Crackables, ένα παιχνίδι γρίφων το οποίο προσέφερε διάφορες αμοιβές. Φέτος, στις 14 Απριλίου, μαζί με την αποκάλυψη των OnePlus 8 η εταιρεία ξεκινά το Crackables 2.0, και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να κερδίσουν μέχρι 20.000 δολάρια.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσε ήδη και όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώση συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Όλοι οι παίκτες μπορούν να ψάχνουν τη λύση στους γρίφους του Crackables 2.0 μέχρι της 30 Απριλίου, ενώ οι τελικοί θα γίνουν livestream στις 7 Μαίου.

Το Crackables είναι ένα παιχνίδι επίλυσης γρίγων, κάθε φορά που ο παίκτης λύνει έναν γρίφο, καλείται να αντιμετωπίσει έναν ακόμα πιο δύσκολο. Επιπλέον, κάποιοι γρίφοι απαιτούν τη συνεργασία μεταξύ των παικτών.

Οι δέκα πρώτοι που θα λύσουν τον τελευταίο γρίφο θα κερδίσουν 10.000 δολάρια. Επίσης, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν επιπλέον 10.000 δολάρια τα οποία θα γίνουν δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που στηρίζει όσους έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.